10 modalități de a călători „aproape” gratuit

Călătoriile în jurul lumii sunt costisitoare și puțin și le permit. Dar, spre fericirea noastră sunt mai multe posibilități de a călători cu costuri minime. Mai jos, vom încerca să descriem 10 dintre ele:

1. CouchSurfing – o resursă unde sunt adunate anunțuri de la oameni obișnuiți, din toată lumea care oferă locuințe gratuite. Aceștia au o dirință imensă de a cunoaște oameni noi, de a socializat încât oferă cazare gratuită pentru turiști. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți orașul și să vă găsiți o gazdă postrivită.

2. Help Exchange – esteplatforma care îți poate asigura pe o perioadă mai îndelungată de timp cazare și masă, în schimbul unei munci, de obicei sunt câteva ore pe zi. Așa că caută-ți job-ul pe plac și descoperă lumea.

3. Find a Crew, Vagabond Sailing – pentru cei care iubesc călătoriile pe mare, este o platformă de vis. Tot ce îți trebuie este să știi să faci ceva folositor pentru marinari și să nu ai rău de mare.

4. Turtle Team – cazarea și traiul pe o insulă exotică nu costă atît de mult, dar dacă că alăturați apărătorilor naturii, atunci ar putea fi și gratuită. În aceste organizații mereu sunt activităție care trebuie realizate, bunăoară și să observă comportamentul animalelor. Activitățile desfășurate de

5. Trip Leader for HF Holidays – În cazul în care doriți să călătoriți, dar nu aveși timp pentru o călătorie mai lungă, atunci această resursă v-ar putea ajuta. Trebuie de înțeles doar că mersul pe jos este o plimabre fascinantă, dar una destul de grea, care necesită un anumit nivel de rezistență, precum și echipament turistic.

6. Youth in Action – cei care nu au tins vârsta de 30 de ani și mai au încă dorința de a învăța, atunci pot utiliza programul pentru obținerea diferitor granturi pentru instruire și programe educaționale. Trebuie să alegeți programul și să fiți selectați, astfel veți primi gratuit cazare și hrană, costul călătoriei se rambursează în mărime de 70%, iar studiile sunt gratuite.

7. United Nations Volunteers – voluntarii ONU au posibilitatea să călătorească în jurul lumii și să ajute omenirea în același timp;

8. Conservation Volunteers – această organizație oferă posibilitatea de a călători gratuit și, în același timp, să ajutați planeta noastră.

9. Proiectul SE7EN – este o resursă unde sunt amplasate locuri de muncă pentru voluntari din întreaga lume. Deci, aici veți putea găsi job-ul de vis în orice punct al lumii. De exemplu studierea rechinilor pe insulele Bahamas. Opțiuni sunt multe, spor la selectat.

10. Oportunități la nivel mondial în fermele ecologice (WWOOF) – perfecte pentru fanii produselor ecologice și a unui stil de viață sănătos. Aici se oferă mâncare și cazare gratuită în schimbul a șase ore de lucru pe zi.

Sursa text și foto: diez.md

You May Also Like