50% reducere din costul biletului de avion cu compania Turkish Airlines. Vezi condiția

Persoanele care merg la tratament în Turcia, vor avea parte de o reducere de 50% din costul biletului de avion cu compania Turkish Airlines.

Una dintre cele mai mari companii aeriene din lume, Turkish Airlines vine cu o ofertă impresionantă pentru pasagerii săi.  Oferta constă înt-o reducere de 50 % pacienţilor internaţionali care se tratează la clinicile din Turcia.

Oferta a venit după ce a crescut cererea pacienților străini pentru tratamente medicale în Turcia.

Anual, peste 300 pacienți moldoveni apelează la serviciile medicale ale clinicilor din Istanbul, printre care sportivi de performanță și vedete.

La Chișinău a fost semnat parteneriatul dintre Reprezentanța Turkish Airlines și cea mai mare rețea de spitale private din Turcia, Acibadem Hospitals Group. Astfel pacienții care vor opta pentru tratament în Turcia în rețeaua de spitale Acibadem, la întoarcerea în țară li se va returna 50% din costul biletelor de avion.

Acibadem este cel mai mare și cel mai apreciat furnizor privat de servicii de sănătate din Turcia încă din 1991. Grupul deține 18 spitale generale și 13 clinici ambulatorii.

Turkish Airlines este compania cu cele mai multe destinații de zbor din lume. Turcia, la rândul său,  atrage anual 40 de milioane de turişti şi este pe locul şase în topul celor mai vizitate destinaţii din lume.

You May Also Like