7 lucruri gratuite/aproape gratuite de făcut la Aspen

rsz_aspen5

Aspen este cel mai populat municipiu din Comitatul Pitkin, statul Colorado, SUA.  Pentru cei care consideră că Aspen este o altă stațiune montană unde distracția se egalează cu o notă de plată lungă și un portofel gol, noi propunem 8 lucruri gratuite sau aproape gratuite de făcut la Aspen, care s-ar putea să-ți schimbe părerea.

1. Savurează o zi la Muzeul de Artă Aspen, unde intrarea este gratuită.

2. Circulă către toți cei 4 munți cu autobuzul. E gratuit și confortabil. În plus, autobuzele sunt special dotate cu camere unde-ți poți lăsa echipamentul pentru schi.

3. Fă exerciții fizice la Centrul de Recreere Aspen cu doar $15.20 pentru cei cu vârsta între 2-17 ani sau cu $17.20 pentru adulți.

4. Participă la tururile istorice ale societății din Aspen.

5. Petrece o după-amiază cu doar $2-$4 la schiat în Cercul de Argint Ice Rink.

6. Savurează cafeaua gratuită la baza tuturor celor 4 munți, iar pe munte găsești gratuit vin de mere,  cremă de protecție solară și  apă.

7.  Participă la orele de yoga gratuite, organizate în fiecare dimineață de marți, joi și sâmbătă între orele 9:30 – 10:30 la terasa de sus, în muntele Aspen. Covorașele sunt oferite gratuit. Tot de ce ai nevoie este un bilet la telegondolă pentru a urca spre terasă.

You May Also Like