A fost creată o hartă a lumii care arată atracția turistică de top pentru fiecare țară. Vezi ce locație din Moldova s-a regăsit pe aceasta. Nu e nici Cricova, nici Orheiul Vechi

O hartă a lumii ce conține atracțiile cele mai populare ale fiecărei țări de pe glob a fost realizată de către site-ul vouchercloud.com în baza informațiilor oferite de tripadvisor.com.

Astfel, din cele 197 atracții reprezentate,  76 atracții sunt naturale, 54 atracții sunt istorice, 38 atracții sunt turistice generice, iar 29 atracții sunt religioase.

Potrivit hărții respective, Republica Moldova este cunoscută cel mai mult pentru Parcul „Ștefan cel Mare și Sfânt”, aceasta fiind atracția turistică generică de top.

În ceea ce privește alte țări, bunăoară, România este reprezentată de Castelul Peleș, Ucraina de Parcul Central Gorchi, Ungaria de Parlament, Franța de Museul d’Orsay și nu de Turnul Eiffel așa cum s-ar părea, India de Taj Mahal, China de Marele Zid Chinezesc, SUA de Parcul Central, iar Canada de Cascada Niagara.

Atracțiile din celelalte țări din lume le puteți vedea sub lupă aici.

Sursa foto: vouchercloud.com

You May Also Like