Află cum e posibil de combinat sportul, vinul și turismul. Participă la WineRun – o competiție subterană inedită organizată chiar în Republica Moldova

O competiție ieșită din comun vă avea loc pe 29 ianuarie în Moldova. Mai mulți sportivi amatori și profesioniști vor alerga la adâncimea de 100 m sub pământ, prin galeriile subterane de la Cricova.

Potrivit organizatorilor, această cursă, aflată la a doua ediție, este unică în Europa și adună sportivi nu doar din Republica Moldova, dar și din străinătate.

Un comunicat de pe site-ul oficial al competiției mai informează că, premianţii din fiecare categorie de vârstă vor fi stabiliţi după timpul ajungerii la finiş ( vor fi premiaţi primii trei participanţi).

De asemenea, sunt admişi la cursă toţi doritorii care dispun de o lanternă şi uniformă sportivă. Asigurarea medicală sportivă este recomandată pentru cetăţenii străini.

De menționat că, toţi doritorii, sportivii amatori şi profesionişti, vor putea participa la cursă doar după înregistrarea preventivă pe site-ul www.winerun.md și după achitarea unei taxe.

Mai multe informații despre prețul și regulamentul de participare găsiți aici.

Sursa foto: winerun.md

You May Also Like