Air Moldova a anulat cursa aeriana Chișinău-Odesa

Cursa Chișinău – Odesa a fost anulată de către compania aeriană Air Moldova, care a fost lansată inițial pe data de 26 octombrie 2015.

Potrivit reprezentanților companiei aeriene, motivul sistării a fost cererea scăzută din partea călătorilor, iar avioanele zburau mai mult goale.

Din data de 20 decembrie, Air Moldova intenționa să reia cursele spre Odesa, după un orar nou și cu un nou avion, unul mai mic, cu o capacitate de 70 de locuri în locul aeronavei cu care a fost dat startul rutei aeriene, de 114 locuri, potrivit Avianews.com

Lansarea cursei zilnice Chișinău – Odesa, a fost lansată pe 26 octombrie, și urma să fie realizată de către Compania Air Moldova. Decolarea din Chișinău era programată pentru ora 2:00, iar durata zborului estimată la 40 deminute. Astfel, călătorii urmau să ajungă la Odesa la ora 2:40. Zborul retur, urma să pornească la ora 5:00 din Odesa, iar avionul să aterizeze la ora 5:30, informa recent TravelNews.Md

Prețul pentru un bilet spre Odesa pornește de la 54 de euro și ajunge până la 274 de euro. Prețul unui bilet din Odesa pornește de la 53 de euro și ajunge până la 573 de euro.

Cursa zilnică Chișinău- Kiev rămâne. Prețul pornește de la 84 de euro.

You May Also Like