Air Moldova lansează oferta de toamnă cu prețuri începând de la 59 euro

În perioada 5 octombrie – 31 octombrie 2015, compania aeriană Air Moldova pune în vânzare bilete de avion la prețuri începând cu 59 euro într-o direcție cu toate taxele incluse. Oferta de toamnă este valabilă pentru călătoriile efectuate în perioada 1 noiembrie 2015 – 26 martie 2016.

Biletele sunt disponibile pentru vânzare atât pe site-ul www.airmoldova.md, cât și prin agențiile proprii și cele autorizate din țară și de peste hotare.

Orice călătorie aduce experiențe noi care devin și mai plăcute când prețul unui bilet de avion este accesibil pentru fiecare. Pastrând tradițiile bune, Air Moldova lansează promoții cu prețuri dintre cele mai mici.

Astfel, toţi cei care doresc să se bucure de o vacanță minunată sunt invitați la bordul aeronavelor Air Moldova pentru a da startul călătoriilor către destinațiile dorite.

Pentru mai multe informații pasagerii sunt rugați să contacteze serviciul Call Center Air Moldova la numarul + 373 22 830 830.

În prezent, compania aeriană Air Moldova operează zboruri spre 20 de destinaţii precum: Atena, Barcelona, Bologna, Dublin, Frankfurt, Heraklion, Istanbul, Larnaca, Lisabona, Londra, Milano, Moscova, Paris, Roma, Veneţia, Verona, Viena, Sankt-Petersburg, Surgut,Torino la care se adaugă cursele sezoniere – Antalya, Bodrum şi Tivat.

Compania oferă două clase de deservire – Econom şi Business.

You May Also Like