Alex Filipschi recomandă: Top 10 companii avia cu care să zbori fără frică

Există numeroase top-uri realizate de diferite surse sau experți străini care clasifică companiile avia din întreaga lume în dependență de mai multe criterii, dar, în general, după calitatea zborului și siguranța sau confortul pasagerilor.

O recomandare făcută însă de un prieten, o persoană de încredere sau pur și simplu de cineva care într-adevăr cunoaște subiectul, cel puțin din experiența proprie, va fi întotdeauna mai credibilă.

Directorul unei agenții de turism și, în același timp, președintele Federației de Promovare a Turismului din Moldova, cu siguranță că are tot bagajul necesar de experiență și cunoștințe pentru a realiza un top al celor mai bune companii aeriene cu care a reușit să zboare până acum.

Astfel, Alex Filipschi, unul dintre persoanele-cheie ale turismului moldovenesc, inspirat de ultimul să zbor în Antalia, Turcia a considerat că trebuie să împartă din senzațiile sale de la bordurile numeroaselor aeronave cu care a avut ocazia să zboare și cu prietenii săi de pe facebook.

Respectiv, acesta a făcut public următorul top 10, precizând că majoritatea zborurilor ( 80%) sale au fost realizate cu operatorul care, evident, l-a plasat primul în clasament:

Fotografia postată de Alex Filipschi.

În acest context, Travelnews vă urează zboruri cât mai line și confortabile, indiferent de operatorul pe care îl veți alege. Călătorii plăcute și cât mai multe!

Sursa foto: facebook.com

You May Also Like