Antreprenorii moldoveni din domeniul turismului instruiți pe segmentul comunicării cu clienții

Sfârșitul lunii noiembrie a fost mai cognitiv pentru numeroase femei antreprenoare din domeniul  turismului și ospitalității. Asta pentru că au beneficiat de un training gratuit cu privire la relațiile cu clienții și marketingul online.

Instruirea a durat două zile și a cuprins tematici precum: vânzarea serviciilor turistice pe site-ul companiei, utilizarea rețelelor de socializare pentru promovarea serviciilor companiei, crearea și desfășurarea unei campanii eficiente de marketing online ș.a.

De asemenea, conducătorii de hotele, pensiuni agroturistice, agenții de turism, vinării și asociații de profil au primit recomandări privind formarea relațiilor de calitate cu clienții, recepționarea reclamațiilor și identificarea necesităților clienților.

Informațiile valoroase au fost oferite de către doi experți în domeniul turismului veniți din Serbia – Tijana Sekulić și Miodrag Kostić.

Evenimentul  a fost organizat cu suportul Centrului de Promovare a Turismului Vinicol din Moldova, în parteneriat cu Agenția Turismului a Republicii Moldova.

Sursa foto: turism.gov.md

You May Also Like