Atracțiile turistice ale Moldovei au fost prezentate la Expo-Milano 2015

Cele mai cunoscute destinații turistice din Republica Moldova și cel mai autentic „Pom al Vieții” din Moldova, care etalează tradițiile, frumusețea regiunilor rurale, dar și gastronomia tradițională cu vinurile recunoscute în întreaga lume, au fost prezentate week-end-ul trecut la Expo-Milano 2015.

Vizitatorii au putut face cunoștință cu țara noatră, care este o țară mai puțin explorată din Europa și au avut ocazia să degusteze vinurile moldovenești.

Reprezentanții Agenției Turismului din Republica Moldova, au prezentat atracțiile turistice din Moldva cu ajutorul spotului video a țării împreună cu brandul turistic al țării și o expoziție foto care au putut fi admirate cele mai frumoase peisaje din Moldova.

Amintim că din 1 mai 2015, Republica Moldova participă, în premieră, cu pavilion propriu, la expoziția globală Expo-Milano 2015, care se desfășoară la Milano, Italia. Genericul ediției este ,,Hrană pentru planetă. Energie pentru viaţă”. În primele trei luni de la lansarea Expo-Milano 2015, pavilionul Republicii Moldova a găzduit variate evenimente de prezentare a celor mai importante ramuri ale economia țării: agricultură, textile, vinificație, turism. De asemenea, vizitatorii au parte de diverse expoziții de picturi, precum și master-class-uri culinare.

You May Also Like