Cea mai frumoasă primărie din țară, descoperită de studenții FJȘC

Câțiva studenți ai Facultății de Jurnalism și Științe ale Comunicării a Universității de Stat din Moldova au descoperit, în cadrul unei deplasări de studiu, cea mai frumoasă primărie din țară.

Într-o poză postată pe Facebook de către studenta Marcela Zămosteanu poate fi admirată întreaga splendoare a clăridii primăriei satului Avdarma, din UTA Găgăuzia.

„Ajunși în altă parte a Moldovei, am realizat că chiar și atât de mică cum e, nu ne cunoaștem țara. Satul Avdarma din Găgăuzia e un exemplu de sat european, un exemplu pentru autoritățile multor localități și e satul cu care Republina Moldova se poate mândri. Aici se investește în cultură, educație și tineri.Un sat cum n-am mai văzut în țară, dar ce mai oameni – promotori ai valorilor”, a notat Marcela.

Mai mult, tânăra nu ezită să îndemne cetățenii să meargă în excursie. „Când aerul greoi al orașului nu vă face bine, mergeți să descoperiți acest sat, garantez că vă veți umple de inspirație, bună dispoziție și energie pe cel puțin o săptămână”, conchide stadenta.

Iată cum arată, cea mai frumoasă clădire a unei primării din Republica Moldova:

You May Also Like