Chișinăul de la înălțime

SBProduction este echipa formată din trei tineri care au reușit să surprindă frumusețea Chișinăului cu ajutorul unei drone. Astfel, filmat de la înălțime , orașul se încadrează în unghiul perfect pentru a-l putea admira în toată splendoarea lui. 

Gobjila Călin, Sergiu Bujenita și Ruslan Bujenita sunt tinerii care au muncit la realizarea acestui video. „Chișinău e orașul nostru natal, deci sau de la înălțime, sau de jos e un oraș frumos, cât despre înălțime, am filmat acolo sus niște peisaje foarte frumoase”, a declarat Călin Gobjila.

Ideea de a realiza acest video le-a venit acum o lună, iar de atunci cei trei tineri au cutreierat Chișinăul în lung și-n lat, de la înalțime , cu ajutorul dronei. Astfel, de sus, imaginile filmate sunt de-a dreptul spectaculoase, iar Chișinăul parcă devine mai frumos la înălțime. Drona a zburat deasupra Televiziunii, în apropierea Porților Orașului, la Alecu Russo – traseul ce leagă sectorul Râșcani de Ciocana, stadionul Zimbru și alte zone emblematice ale Chișinăului.

Potrivit tinerilor, înălțimea maximă la care s-a filmat a fost de 500 de metri. „Am întâlnit greutăți când semnalul GPS dispărea din cauza câmpului magnetic foarte mare. La proiect am lucrat două săptămâni și aceste termen se datorează faptului că am lucrat în echipă. Să fi muncit de unul singur, era mai greu”, a mai mărturisit Călin, care are o pasiune mare față de tehnica ce captează video.

Cum arată Chișinăul filmat dintr-o dronă, vedeţi aici.

 

 

 

 

 

You May Also Like