Chișinăul de noapte. O nouă atracție turistică în capitală

O nouă atracție turistică ar putea apărea în capitală, pentru iubitorii Chișinăului de noapte. Astfel, panorama orașului Chișinău ar putea fi admirată de chișinăueni sau chiar turiștii străini într-un loc special, bine amenajat.

Inițiativa aparține unui  grup de tineri din Chișinău, care au ca scop amenajare unui loc cu potenţial turistic în sectorul Ciocana, unde fiecare va putea să admire panorama Chişinăului.

Contactați de TravelNews, Dediu Dumitru – Coordonatorul proiectului ne-a vorbit despre idee ingenioasă, care ar putea prinde viață în cîteva luni „Ne planificăm să amenajăm partea stângă a acestei locații cu locuri de parcare pentru acei ce vin cu mașinile și doresc să privească din mașină panorama nocturnă a orașului, partea dreapta ne-am planificat să facem un balcon/terasă (ne comerciala inițial, apoi ar ține la discreția finanțatorului sau a modului deservirii teritoriului) balconul/terasa va reda stilul lounge și va permite oamenilor să privească acele locații așezat pe un sac-scaun sau banchete pentru a primi o satisfacție savurând din priveliște„

Momentan, proiectul se află la etapa de elaborare, dupa care urmează să fie depus la Primaria mun.Chișinău, pentru a obține autorizația pentru amenajare. Deasemena, cei de la ”I’m Chișinău”, grupul care a lansat ideea, sunt în căutarea surselor financiare, dar și a doritorilor de a investi într-un astfel de proiect.

 

You May Also Like