Cunoaște-l pe Sandu Coica, moldoveanul care s-a lăsat cucerit de mai mult de 40 de țări ale lumii, dar care va rămâne mereu fidel țării natale

Un loc de muncă care îl poartă în călătorii prin toată lumea, mândrie de tot ce a obținut până acum pe plan profesional, dar și un dor permanent de casă și lipsa de timp pentru a întemeia o familie îl definesc, cel puțin sub două aspecte, pe Sandu Coica, moldoveanul cu o carieră de succes care a evoluat pe plan mondial și l-a dus, momentan, cu traiul tocmai în Malaysia.

Este moldoveanul care a făcut foarte multe pentru tineretul de la noi, fiind o bună perioadă director al Consiliului Național al Tineretului din Moldova și care, datorită abilităților deosebite, deja de mai mult de jumătate de an, a reușit să ajungă manager de relații externe în Organizația Mondială a Mișcării Scouților, cu sediul în Kuala Lumpur,  Malaysia.

Începând cu anul 2008, Sandu Coica a avut cel puțin câte o călătorie pe lună, cel mai adesea în scop de serviciu, dar care i-a oferit calificativul de călător desăvârșit fără „doar” și „poate”.  Și jobul actual îi dă posibilitatea de a călători foarte mult, deja a reușit să cunoască peste 40 de țări și nu se oprește nicidecum aici.

Deocamdată nu și-a creat o familie, fiindcă serviciul nu prea i-a lăsat loc și vieții personale, dar este mândru de ceea ce a reușit până acum pe plan profesional atât la nivel național, cât și mondial și este convins că viața îi va oferi totul la momentul potrivit, așa cum a făcut până acum.

Lucrurile interesante despre Sandu Coica însă nu se termină aici, ba din contra, acestea iau în intensitate într-un interviu amplu realizat de Travel News pe tema călătoriilor și nu doar. Detalii exclusive urmează să aflați în curând de pe site. Fiți cu noi!

Sursa foto: facebook.com

You May Also Like