Cursa Chișinău – Constanța, nu se va desfășura în vara anului 2016.

Cursa Chișinău – Constanta, anunțată anterior în urma întâlnirii cu Tarom, pentru vara anului 2016, nu se va desfășura. Decizia a fost anunțată de către reprezentanții companiei TAROM.

„ După întîlnirea din 13 noiembrie 2015 și în urma primirii unor date sumare de trafic din partea dvs. (un număr relativ important de potențiali pasageri, dar un preț acceptabil deosebit de mic), am analizat impactul economic pe care l-ar avea deschiderea unui astfel de zbor asupra companiei TAROM și suntem în poziția de a vă comunica imposibilitatea noastră de a prelua astfel de costuri  ” a anunțat Silvia Columb, director general TAROM.

Cu toate acestea, reprezentanții companiei se arată dispuși de a susține acest proiect. „ Cu toate acestea, dorim să vă asigurăm de întreaga noastră disponibilitate și, așa cu am menționat și în cadrul întâlnirii, compania noastră poate fi parte a acestui proiect și poate sprijini federațiile și asociațiile dumneavoastră prin punerea la dispoziție a aeronavelor, în limita disponibilității parcului de aeronave, pentru efectuarea de curse charter în cazul în care sunt identificate sursele necesare ” a mai adăugat Silvia Columb.

Ideea de a deschide o cursă aeriană între Chișinău și Constanța, a fost discutată în cadrul  unei adunări care a avut loc la data de 13 noiembrie 2015, între reprezentanţii companiei aeriene TAROM și Federaţia de Promovare a Turismului din Republica Moldova, împreună cu Asociaţia Litoral – Delta Dunării.

Scopul unui astfel de proiect, este de a promova circulația turistică între Chișinău și Constanța, pentru creşterea numărului de pasageri/turişti, dar şi pentru creşterea vizibilităţii şi atractivităţii destinaţiilor.

You May Also Like