De Dragobete, câștigă bilete! Calea Ferată din Moldova lansează un concurs pentru îndrăgostiți și oferă ca premiu o călătorie la Iași

Dacă nu ai încă planificată vreo călătorie imediat după dragobete, Î.S. „Calea Ferată din Moldova” te invită să participi la un concurs care să-ți ofere o vacanță romantică de 2 zile la Iași.

Premiul va include bilete gratuite cu trenul tur-retur spre Iași pentru două persoane, precum și cazare în Hotelul „Unirea” din centrul orașului istoric.

Regulamentul concursului este foarte simplu și nu impune eforturi deosebite. E suficient să ai un cont de facebook și să găsești postarea referitor la concurs, după care:

  1. Scrie, în comentariile postării, o declarație de dragoste pentru jumătatea ta, folosind cuvintele: dragoste, tren, vis.
  2. Apreciază cu un „like” pagina oficială de facebook a „Căii Ferate din Moldova”
  3. Distribuie public poza de concurs.

Participanții care vor îndeplini condițiile sus-numite vor fi înregistrați și selectați aleatoriu prin intermediul programului RANDOM.ORG. Câștigătorii vor beneficia de o mini-vacanță inedită în unul dintre cele mai frumoase orașe din România. Cuplul câștigător va fi anunțat vineri, 24 februarie.

Călătoria va fi efectuată în zilele de 25-26 februarie.

Sursa foto: railway.md

You May Also Like