FAPT și ALDD vor participa la TTRM în perioada 02-06 Martie 2016

Federația Asiciațiilor de Promovare Turistică (FAPT) din România și Asociația Litoral – Delta Dunării (ALDD) și-au anunțat participarea la Târgul de Turism al Republicii Moldova (TTTM), ce se va desfășura în perioada 02-06 martie 2016.

În acest sens, Corina Martin, președinte FAPT îndeamnă românii să descopere Moldova, însoțind-o astfel în deplasarea sa la Chișinău. „Cine vrea să mă însoțească în deplasare la Chișinău, să descopere cu mine Moldova, să rețină perioada 02-05 martie în calendar! Prietenii mei din grupul Tomiris vor să vină după mine la Chișinau, și sunt tot mai mulți, așa că mai bine luăm un întreg autocar după noi! Să vedem împreună cât de dulce e Moldova! „ a scris Corina Martin pe pagina sa de facebook.

Mai mult, aceasta vine și cu o propunere inedită, de a organiza o excursie prin Modova, pentru românii dornicii de a descoperi principale obiective turistice din țară, dar și bucătăria, muzica și dansul. „Eu voi merge împreună cu delegația Asociația Litoral – Delta Dunării, să ne promovăm la Târgul de Turism al Moldovei, dar mă gandesc să facem o „delegație” numeroasă…. Voi în excursie, noi la lucru… Ne întâlnim la Cramele Cricova, la Fabrica de bomboane Bucuria, la Orheiul Vechi, la Mănăstirea Curchi, în Turul de Chișinău și la Gala de Turism a Moldovei, că să vedeți cum e în sala de Teatru la Chișinău…Am inclus mese tradiționale, muzică și dans, ca la moldoveni! Vă promit, o sa fie o excursie de mare surpriză!” a mai adăugat Martin.

Pentru a descoperi farmecul țării noastre, una din agențiile de turism din Constanța a a lansat chiar și un program turistic în Moldova. „Mistral Toursa a lansat astăzi excursie în Moldova, pentru ca și constănțenii și tulcenii și oricine să descopere farmecul Moldovei! La fel cum noi vom merge acolo ca să îi invităm pe moldoveni în vacanță pe Litoral și în Delta Dunării!” a încheiat Corina Martin.

Amintim, Târgul de Turism al Republicii Moldova, care se află la cea de-a II-a ediție, se va desfășura în perioada 03 martie – 06 martie 2016. Evenimentul contribuie la consolidarea industriei turismului din țară noastră prin promovarea zonelor de atracție turistica și a serviciilor din Republica Moldova, dar și prin organizarea de conferințe și sesiuni de dezbateri în care sunt abordate problemele industriei, împreună cu autoritățile în domeniu.

Mai multe detalii AICI.

 

You May Also Like