Fără bacşişuri în restaurantele din MANHATTAN

Un grup de restaurante care include unele dintre cele mai căutate localuri din Manhattan, a anunțat recent că va recurge la o măsura revoluționară, și anume la cea de a elimina bacșișul.

m1Noua politică a companiei va fi inaugurată la The Modern, restaurantul exclusivist al Muzeului de Artă Modernă din New York (MoMA), urmând ca pe parcusul anului viitor alte restaurante din grupul condus de Danny Mayer să îi urmeze exemplul.
la sfârșitul lunii noiembrie, aliniindu-și restaurantele la practicile adoptate de localuri din Europa și Asia, în care bacșișul lipsește cu desăvârșire sau este păstrat la minim.

Într-o declarație, grupul american cu 1.800 de angajați, printre ale cărui restaurante sunt extrem de căutate, a precizat că a ajuns la această concluzie revoluționară după un dialog atent la nivelul companiei. Proprietarii lanțului nu au specificat însă modul în care personalul va fi compensat pentru pierderea bacșișului, însă au dat asigurări că prețurile meselor nu vor diferi mult față de ceea ce clienții plătesc în prezent.

You May Also Like