(Foto) Călătorie în poveste: descoperă cel mai frumos castel din lume

În lume există o mulțime de castele: marea majoritate dintre ele au fost transformate în muzee. Altele sunt cinematografe. Noi am decis să-ți prezentăm un castel, care este o adevărată bijuterie arhitecturală.

CASTELUL CU EROII LITERATURII GERMANE

Neuschwanstein-Castle-Fussen-Germany[1]

ANUME EL A STAT LA BAZA CASTELULUI FRUMOASEI ADORMITE DE LA DISNEYLAND, FRANȚA.

post-2115-0-69657400-1348401193[1]

Asta vorbește despre faptul că dreptul la întâietate a fost distribuit pe bună dreptate. Se consideră că acest loc l-a inspirat și pe Ceaikovski atunci când a scris ”Lacul lebedelor”. Este unul dintre cele mai populare locuri din sudul Germaniei.

Castelul se află în apropierea orășelului Fussen și a castelului Hohenschwangau din  sud-vestul Bavariei, în apropiere de granița cu Austria. “Pentru a obține” bilet  în această poveste ai nevoie de 12 euro: taxa de intrare.

FILE DE ISTORIE

Pentru început trebuie să discutăm despre regele Ludwig al II-lea, cel care a construit castelul. Monarhul a excelat întotdeauna printr-o fantezie excentrică. Neuschwanstein este  un castel romantic, iar  numele înseamnă “nouă piatră a lebedelor.”

b9ef601d6aa664826934[1]

Cele mai multe clădiri de acest fel  au fost construite pentru apărare și sărbători regale. Acest castel a fost construit în stil cavaleresc. Construcțiile au început în anul 1869 și au fost încheiate în 1886.

Neuschwanstein_Castle[1]

Castelul a fost înălțat pe locul a două cetăți. Pentru realizarea lui au fost implicați cei mai buni meșteri, pictori, sculptori. Edificiul a costat 6 milioane de mărci de aur.

Neuschwanstein_castle_(1)[1]

Interiorul castelului impresionează: podea mozaică, pereți desenați manual cu scene din cele mai cunoscute povești germane. În sala de tron sunt desenați șase regi. La această bijuterie arhitecturală au lucrat 209 oameni.

Johannes_Bernard_-_Construction[1]

СASA DIN POVESTE

Interiorul este dominat de liniște, paște, și săli spațioase. Ele au fost proiectate la discreția monarhului. Așa cum el era pasionat de literatură și folclor, pereții sunt pictați cu cele mai reprezentative motive folclorice.

Neuschwanstein_singer's_hall_00185u[1]

thronsaal[1]

ȘI NATURA DIN JURUL CASTELULUI ESTE DE-A DREPTUL IMPRESIONANTĂ:

Schloss-Neuschwanstein-und-Schloss-Hohenschwangau-im-Sommer---im-Hintergrund-der-Alpsee[1]

Людовик-8[1]

Sursa text și foto: calatorul.net

You May Also Like