(Foto) Cuplul care călătorește din contul agențiilor de turism și câștigă 9.000 de dolari pentru o poză postată online

Doi tineri își trăiesc visul de a călători în jurul lumii și, mai mult de atât, de a primi bani pentru asta. Pentru o poză publicată pe Instagram câștigă până la 9.000 de dolari.

Jack Morris și Lauren Bullen în vârstă de 26, respectiv 23 de ani au împreună peste 3 milioane de urmăritori pe rețeaua de socializare Instagram, relatează Bored Panda.

Ei primesc îndeajuns de mulți bani de la diferite branduri, dar și de la agenții de turism pentru a-și planifica tot mai multe călătorii.

Tânărul este din Manchester și a curățat covoare timp de cinci ani înainte să devină faimos pe Instagram, iar Lauren, din Australia, este fotograf autodidact.

Ei s-au cunoscut în Fiji în urmă cu un an, iar la scurt timp s-au mutat împreună în Bali. Nu stau foarte mult timp acasă, întrucât călătoresc către o țară nouă, cel puțin o dată pe lună.

Ei singuri își fac pozele, folosind trepied și timer prin telecomandă. Tinerii acordă, de asemenea, o foarte mare atenție la cum editează pozele și încearcă, de cele mai multe ori, să se fotografieze când soarele apune. Cei doi consideră că acea perioadă a zilei este cea mai bună datorită luminii.

Într-un interviu acordat recent, Jack a declarat că se simte foarte norocos că face ce îl pasioneză și este și plătit pentru asta.„Este un vis împlinit”.

instagram-travel-couple-photos-1

Sursa text: digi24.ro

Sursa foto: boredpanda.com

You May Also Like