( Foto) O nouă vacanță de invidiat a soților Filipschi. Va dura o lună și va include destinații precum Australia sau Insula Bali

La mai puțin de jumătate de an în care directoarea Școlii de Televiziune, Dorina Cojocaru-Filipschi împreună cu președintele Federației de Promovare a Turismului din Moldova, Alex Filipschi stârneau invidia internauților prin pozele ademenitoare din vacanța lor exotică de iarnă, cuplul iarăși călătorește spre destinații miraculoase și adună like-uri pe rețelele de socializare.

De aproximativ 2 săptămâni, pornind de la un sejur clasic la mare în Antalia, soții Filipschi sporesc intensitatea senzațiilor de vacanță cu fotografii din ce în ce mai spectaculoase postate pe internet: de la clădiri impresionante sau fructe nemaiîntâlnite până la canguri, crocodili sau elefanți asutralieni.

Dorina ne-a mărturisit că vacanța lor va dura iarăși o lună, ca și precedenta, iar după Turcia și Malaezia, aceasta va derula cam în felul următor: „În Australia  vom vizita zona de vest, orașul Perth – capitala Australiei de vest, numit și cel mai izolat oraș din lume, cel mai apropiat oraș de el aflându-se la câteva mii de km. De asemenea, ne propunem să ajungem în Melbourne, Sydney, Brisbane. Ca și destinații pe lângă Malaezia și Australia, avem Insula Bali și Singapore…”

Cel mai probabil, în acest caz punctele de suspensie nu sunt întâmplătoare și demonstrează că mai urmează și alte destinații, în măsură în care le va permite timpul, dar despre asta ne povestesc ei la întoarcere. Până atunci vă invităm „să-i invidiați” în cele mai exclusive posturi surprinse de aparatul foto de vacanță al soților Filipschi.

Fotografia postată de Dorina Cojocaru - Filipschi.Fotografia postată de Alex Filipschi.Fotografia postată de Alex Filipschi.Fotografia postată de Alex Filipschi.Fotografia postată de Dorina Cojocaru - Filipschi.Fotografia postată de Dorina Cojocaru - Filipschi.Fotografia postată de Alex Filipschi.Fotografia postată de Dorina Cojocaru - Filipschi.Fotografia postată de Dorina Cojocaru - Filipschi.Fotografia postată de Dorina Cojocaru - Filipschi.Fotografia postată de Dorina Cojocaru - Filipschi.Fotografia postată de Dorina Cojocaru - Filipschi.Fotografia postată de Alex Filipschi.Fotografia postată de Alex Filipschi.

Sursa foto: facebook.com

You May Also Like