(Foto) Parcul Valea Morilor atrage mai mulți vizitatori de când a fost reamenajat. În prezent se reconstruiesc și scările de intrare dinspre strada Mateevici

„În ultima perioadă a crescut considerabil numărul vizitatorilor” în Parcul Valea Morilor, se arată într-un comunicat al primăriei municipiului Chișinău.

Potrivit informațiilor furnizate, primarul general al municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă, a convocat astăzi o şedinţă de lucru privind amenajarea şi întreţinerea Parcului „Valea Morilor”.

În mod special, au fost abordate chestiunile tehnice privind stadiul lucrărilor de construcţie a scărilor din parc, intrarea din str. Alexe Mateevici, din zona Academiei de Muzică, Teatru şi Arte Plastice, dar şi lucrările de întreţinere, salubrizare şi amenajare a parcului necesare a fi executate pe parcursul anului curent.

Specialiştii din cadrul serviciilor municipale l-au informat pe primarul general despre măsurile ce urmează a fi îndeplinite pentru a întreţine şi gestiona eficient parcul, având în vedere că în ultima perioadă a crescut considerabil numărul vizitatorilor.

Șantierul de reconstrucție a scărilor de intrare a fost deschis acum câteva săptămâni, iar lucrările sunt finanțate din bugetul municipal.

Sursa foto: dorinprimar.md, chisinau.md

You May Also Like