(Foto) Zborul cu acest avion costă 70 000$, iar clienții sunt deserviți de un bucătar și un majordom personal

În anul 2017 compania aeriană Crystal AirCruises va lansa zboruri spre șase destinații cu un avion privat. Nava va fi una cu totul și cu totul neobișnuită: un Boeing 777 gândit pentru  300 de pasageri a fost transformat într-un avion pentru 84 de persoane.

Fiecare călător care ajunge la bord va beneficia de serviciile unui bucătar și a unui majordom. De asemenea, fiecare pasager va primi o pereche de căști care izolează zgomotele, un iPad cu traseul personalizat al fiecăruia și Wi-Fi gratuit. Interiorul avionului nu poate să nu impresioneze. Aici este un bar, o cantină, fotolii care se întind la 180 de grade și un televizor cu ecran de 24 de inch.

11

Avionul-minune va efectua primul zbor pe 31 august 2017. Călătoria va dura 27 de zile și va începe de la New York. În acest răstimp nava va ateriza în câteva orașe mari din lume cum ar fi: Chicago, Los Angeles, Tokyo, Beijing, Shanghai, Hong Kong, Manila, Bangkok și Paris. Aici fiecărui pasager îi va fi oferit o cameră într-un hotel de lux. Pentru o asemenea călătorie, clienții trebuie să scoată din buzunar 159 000 $.

În afară de asta, pentru clienții fideli,  Crystal Air Cruises va pregăti un program cultural personalizat care include vizite la cele mai bune muzee și restaurante din lume.22

Compania aeriană intenționează să efectueze cel puțin 5 zboruri mari. Primul se va numi ”Călătorie în jurul lumii: orașe de cult”. Zborul va începe pe 21 octombrie și se va încheia pe 18 noiembrie 2017. Excursia va include vizite la Los Angeles, Lima, Insula Paștelui, Uluru, Ho Chi Minh City, Lhasa, Jaipur, Mauritius, Victoria Falls, Praga. Turul îi va costa pe doritori 139.000 de dolari.

31

A doua expediție va fi intitulată ”Gustul pământurilor vinicole” ( San Francisco, Mendoza, Santiago, Cape Town, Toscana, Bordeaux, Champagne (Paris), San Francisco). Călătoria va costa 73 000 de dolari și va dura de la 1 la 16 iunie 2018.

Al treilea zbor se va numi ”Locuri sfinte” și va merge prin New York, Tokio și Yangon,  insula Gan (Maldive), Agra,  Victoria Falls, Cape Town, Viena și din nou în New York. Costul călătoriei – $ 99.500.

41

Turul “Aventura exotică” include vizite la New York, Lima, Insula Paștelui, Cairns, Siem Reap, Lhasa, Agra, Cape Town, Abu Dhabi. Prețul călătoriei  este de $ 99500.

Ultimul zbor se va numi – “Cercetătorul Pacificului de Sud”  va avea loc în perioada 13-27 octombrie 2018 și va duce călătorii prin  Los Angeles, Insula Paștelui, Bali, Cairns, Queenstown, Bora Bora și Los Angeles. Prețurile încep de la $ 69.500.

Sursa text și foto: calatorul.net

You May Also Like