Halloween la Dracula acasă

Sfîrșitul acestei luni, aduce senzații tari doritorilor de a petrece Halloweenul la Dracula acasă. În acest sens contele Dracula face ultimele pregătiri pentru a le oferi oaspeţilor o seară şi o noapte de neuitat, pline de surprize. Dovleci sculptați, vin roșu pentru adulți și bomboane pentru copii, dansul ielelor și vrăjitoare, proiecție de film horror și muzică bună, sunt doar câteva din ingredientele nopții în care costumele înfricoșătoare și buna-dispoziție sunt vedete. 

Vizitatorii sunt așteptați sâmbătă, 31 octombrie 2015, să pășească în înfricoșătorul edificiu începând cu ora 19.00, ultima intrare fiind puțin după miezul nopții, la 00.30.

Cele mai frumoase costume se vor premia de către Vlad Țepeș, care va fi gazda evenimentului, și își va ghida oaspeții prin Castel. Turul Castelului Bran va continua, pentru cei dornici de distracție, cu o petrecere tematică, în Parcul Regal, într-un cort special amenajat pentru acest eveniment. Nu vor lipsi băuturile fine, muzica bună și proiecția unui film clasic horror, pentru a întregi atmosfera unei nopți unice. ”Halloween After Party” va debuta la ora 21.30 și se va încheia la 04.00.

Organizatorii vor pune în vânzare mai multe categorii de bilete, care se vor putea achiziționa în seara respectivă de la casieria Castelului Bran, prețul acestora fiind între 50 RON biletul pentru adulți/ 20 RON biletul pentru elevi și 100 RON doar pentru adulți.

Astfel, pentru doritorii de a petrece o noapte de groază în Castelul lui Dracula, Panda Tur pune la dispoziție o super ofertă la preț de 69 EURO, care include transportul tur-retur, cazare 2 nopți/3 zile, asigurare medicală, suport viza, excursii pe tărîmurile lui Dracula, (orasul Brasov, cetatea Rasnov, pestera Rasnov, castelul  Dracula, Castelul Peles si Pelisor).

Mai multe detalii le aflați aici.

 

You May Also Like