Hotelul de 5 stele de „la ţară“: un business de milioane euro realizat dintr-o întâmplare

Este amplasat într-o mică localitate de lângă Ploieşti, are clienţi manageri de la companii mari şi tocmai a primit clasificarea de 5 stele. Hotelul Sky Blue s-a deschis la finalul anului trecut, în localitatea Păuleştii Noi, România, scrie adevărul.ro.

Un hotel de 5 stele în Păulestii Noi, lângă o fabrică de confecţii, pare cel puţin o idee bizară, însă, surprinzător, acest business funcţionează la parametri buni şi cu tarife de recepţie similare cu cele din Bucureşti. Care este povestea acestui business din mijlocul nicăieriului ne-a istorisit George Bakopanos, directorul general al complexului operat de firma K&D London Entertainment.

Am ajuns la Sky Center într-o după-amiază caniculară de iulie, invitaţi să testam un concept de teambuilding de wellness creat de desprespa.ro, fără aşteptări prea mari legate de locul de lângă Ploieşti. Am ajuns într-o sâmbătă când aveau loc două nunţi concomitent la centrul de evenimente din complex, zona piscinei era plină, iar restaurantul cu destul de multe mese ocupate.

 

You May Also Like