Înregistrare gratuită la Maratonul de Crăciun 2015

Așa cum ne-am obișnui în ultmii ani, la sfârşitul lunii decembrie în ajunul Anului Nou, organizaţia obştească Sporter desfăşoară Maratonul mascat de Crăciun. În acest an, este planificată a treia ediţie a cursei în costume de carnaval, care, conform planurilor, urmează să întrunească circa 1000 de amatori ai alergărilor, precum şi locuitori veseli şi iubitori de viaţă ai Moldovei.

Evenimentul va avea loc pe 20 decembrie, în Piaţa Marii Adunări Naţionale, începând cu ora 12:oo . O particularitate distinctivă a maratonului din acest an, va fi faptul că după desfăşurare va fi organizată o votare cu scopul de a identifica trei cele mai bune costume, care vor fi premiate de partenerii cursei.

În timpul depășirii distanței prestabilite de 3 km fiecare participant va trebui să adune cel mai mare număr de cadouri din partea partenerilor cursei.

Maratonul de Crăciun de la Chişinău este o analogie a curselor Santa Hustle vestite în întreaga lume, cu participanţi deghizaţi în Santa Claus. Singura condiţie este existenţa unui costum de mascaradă.

Înregistrarea la maraton poate fi făcută pe site-ul: www.craciun.md 

You May Also Like