Lumina nopții – Un timelapse al cerului înstelat, captat pe meleagurile Moldovei

Tânărul fotograf Kirill Paholko a publicat de curând un video ce reprezintă un timelapse numit „Light of Night”, care redă frumusețea nopții ce domină asupra meleagurilor Moldovei, cerul înstelat și peisajele pitorești.

Kirill Paholko este membru al Astroclub Moldova. Pentru a prezenta într-un final acest timelapse a petrecut nopți filmând din martie până în septembrie 2015. „Mai mult de cinci luni de filmări, fără siluete și prim-plan întunecos. Lumină există și noaptea”, a scris Kirill pe Facebook în descrierea acestui video.

În mijlocul lui iulie, Kirill a împărtășit amicilor săi imaginea ce a captat un fenomen astronomic deosebit pentru Moldova. „În această dimineață am avut ocazia să admir norii mezosferici polari – un fenomen destul de rar pentru spațiul nostru. Timp de toată viață, le-am putut observa de câteva ori doar”, a relatat atunci tânărul.

În timp ce pregătea timelapse-ul, Kirill a capturat mai multe imagini

Mai jos puteți urmări timelapse-ul creat de Kirill Paholko, intitulat „Light of Night”, care surprinde Moldova sub cerul instelat, oferindui astfel o notă impresionantă și plină de mister.

You May Also Like