O nouă licitație anulată de ANT, pentru un eveniment de promovare a turismului din România

În timp ce în Moldova nu există bani alocați petru promovarea turistică, în România aceștia nu pot fi folositi. Federația Asociațiilor de Promovare Turistică din Romania sunt nemulțumiți de sistemul din administrația publică ce guvernează  turismul, care pare a fi ineficient. 

Asociațiile de Promovare și Dezvoltare a Turismului din România, care sunt 14 la număr nu sunt eligibile la licitațiile publice organizate de Autoritatea Națională de Turism (ANT) pentru organizarea evenimentelor de promovare turistică în Romania.  În acest sens, aceștia sunt deranjați de faptul că banii din bugetul de promovare al ANT, finanțați de Guvern, sunt nefolosiți sau folosiți ineficient, fiind nevoiți ca evenimentele organizate să fie finanțate din propriul buget.

Starea de nemulțumire, vine după ce ANT a anulat deja al treilea eveniment de promovare a turismului din România, timp de cîteva zile. Drept urmare, Federația Asociațiilor de Promovare Turistica din Romania, care nu vor să lase situația așa, urmează ca miine să reacționeze oficial, cu o nouă demonstrație de ineficiență a sistemului ce guverneaza turismul românesc.

You May Also Like