Ofertele tentante ale agențiilor de turism! Unde ai putea să mergi de 1 mai

De 1 mai, agenţiile de turism au pregătit mai multe oferte pentru minivacanţa de câteva zile. Unele companii au inclus în oferte excursii la obiectivele turistice din ţara noastră şi cazarea în agropensiuni.

Alţi agenţi le oferă moldovenilor posibilitatea să petreacă această sărbătoare în afara ţării, la munte sau pe litoral.

Moldovenii, care vor alege să-și petreacă ziua de 1 mai la o pensiune din Orheiul Vechi, vor trebui să scoată din buzunare aproximativ  700 de lei pentru o persoană.

Oferta include cazarea, micul dejun, participarea la master-classuri de preparare a plăcintelor și a sarmalelor.

Iar pentru turiştii veniţi din oraş, administratorii pensiunilor au pregătit o atmosferă rustică, pentru a putea admira atmosfera vieţii de la sat.

Cei care vor să profite de ziua liberă și să cunoască istoria ţării noastre, pot merg în excursie la cetatea Soroca. Agențiile au pregătit oferte şi pentru doritorii de a vizita mănăstirile din Moldova. O vizită la Țipova sau la Saharna costă 180 de lei. Moldovenii, care vor dori să meargă în afara ţării, vor cheltui mai mulţi bani.

„Cheile Bicazului prețul este de 39 de euro. În preț este inclus cazarea o noapte, două zile la trei stele.Ucraina, Odessa prețul este de 13 euro. În acest preț este inclus transportul tur-retur, city tour de oraș, ghidajul, intrările în muzee”, a spus directorul agenție de turism, Ion Curmei.

În data de întâi mai, este marcată Ziua Internaţională a Muncii, zi liberă pentru bugetari.

Sursa text: publika.md

Sursa foto: turismmarket.com

You May Also Like