Orașul unde nu se poartă haine – capitala mondială a nudismului

Regiunea Pasco County din Florida- Statele Unite este considerată capitala mondială a nudismului. În această regiune unde nu se poartă haine, există numeroase complexe turistice anume pentru nudiști. În aceste centre hainele sunt opţionale sau chiar interzise. 

Se pare că există mii de turiști adepți ai nudismului, care aleg ca destinație această regiune. Aceștia vin aici în fiecare an, pentru a se bucura de aventură şi de linişte alături de alte persoane lipsite de inhibiţii.

Pasco County  include mai multe oraşe în care există centre pentru nudişti. Mai jos aveți cîteva dintre acestea cele mai solicitate de către turiștii adepți ai nudismului.

Eden RV Resort este un complex situat în Hudson. Se întinde pe aproximativ 40.400 de metri pătraţi şi cuprinde un hotel, restaurantul cafenea Eden, barul Tiki, un club, o piscină încălzită şi un centru spa. Turiştii se poza caza aici şi în corturi sau rulote.

Land O’ Lakes este o zonă care include 100 de lacuri superbe, situate în centrul Pasco County. Situat foarte aproape de aeroportul internaţional Tampa, regiunea cuprinde mai multe complexuri pentru nudişti, printre care: Lake Como Resort, Caliente Resort & Spa, Paradise Lakes Resort, Paradise Pines RV Park, Riverboat Club Naturist & Artist Resort. Zona Land O’ Lakes este ideală pentru activităţile în aer liber: golf, tenis, plimbări cu barca pe lac.

Paradise Lakes Resort este un complex cu 60 de camere pentru turişi şi numeroase facilităţi: club de noapte, piscină, restaurant, centru spa, magazine. Clienţii se pot bucura de volei, jacuzzi şi discuţii cu alţi nudişti la piscină, aceasta fiind cea mai apreciată formă de socializare aici.

Lake Como Resort se întinde pe aproximativ 800.000 de metri pătraţi şi oferă o experienţă unică amatorilor de nudism. Aici există o plajă cu nisip, loc de joacă pentru copii, piscină, saună, jacuzzi, o zonă mare cu terenuri de sport, sală de biliard, bibliotecă şi în apropiere o rezervaţie naturală unde se pot face drumeţii. Complexul funcţionează din anul 1941 şi este destinat în special familiilor.

 

You May Also Like