Parcul de distracţii din Copenhaga a dat start sezonul sărbătorilor de Crăciun

Feeria sărbătorilor de Crăciun a pus stăpânire pe renumitul parc de distracţii Tivoli, situat în centrul capitalei Danemarcei – Copenhaga. Decorațiunile de Crăciun și cele 800 de mii de lumini au dat startul sărbătorilor de iarnă.

Vizitatorii, care au avut parte de distracţie şi băuturi specifice sezonului de iarnă, s-au arătat încântaţi de locul desprins parcă dintr-o poveste. Aceștia vor avea parte de un pom decorat cu 12 mii de luminiţe şi 40 de kilometri de ghirlande. S-au mai adăugat şi 30 de mii de mingi decorative pentru a da mai multă strălucire parcului.

Desigur că nu lipseşte nici Moş Crăciun, care este mereu gata să asculte dorinţele celor mici. Cei care vin în parc pot să se delecteze cu mirosul de cetină, ceai din scorţişoară şi tradiţionalul vin fiert.

În timp ce copii îl bombardau pe Santa cu dorințe, adulții stăteau în rând la vin fiert, pregătit după o rețetă specială daneză. Inaugurarea parcului de Crăciun din Copenhaga s-a încheiat cu un spectaculos foc de artificii.

Parcul Tivoli,  a fost construit în anul 1843 și este unul dintre cele mai mari din lume. Situat în centrul capitalei daneze, este o principală atracţie turistică. Doar pe parcursul anului trecut s-au înregistrat peste 4 milioane de vizitatori. Însă doar în sezonul sărbătorilor de iarnă, parcul atrage un milion de turişti. Acesta va fi deschis publicului până pe 3 ianuarie.

You May Also Like