Pe urmele lui Adrian Ursu în Grecia!

Interpretul Adrian Ursu s-a bucurat în această vară, împreună cu toată familia, de o vacanţă inedită în Grecia! „Nu am fost pentru prima dată în Grecia, de data aceasta am vizitat zona Halkidiki, braţul Kassandra şi Sithonia. Primul hotel a fost mai mic, dar ne-am acomodat foarte repede şi cunoşteam majoritatea turiştilor. Cel de-al doilea însă era mult mai mare ca şi teritoriu, dar în acelaşi stil inconfundabil grecesc.” ne-a mărturisit Adrian Ursu

FullSizeRender

Dacă vă porniţi în Grecia trebuie să ţineţi cont de unele sfaturi din partea interpretului, acesta afirmă că „Oricine ajunge în Grecia trebuie să guste din tradiţionalul sos tzatziki şi să savureze un Uzo la final de masă. Cît despre mese,  la cît de fascinante sunt tavernele greceşti,  opţiunea All-inclusive este de prisos.” 

FullSizeRender (1)

IMG_9867

Întrebat dacă a schiţat vreo idee pentru un nou videoclip, acesta a spus convingător că vacanţa trebuie delimitată de munca artistică. „Peisajele te fascinează şi desigur că m-au inspirat, dar după alte experienţe ştiu că o călătorie de serviciu nu poate fi şi una de relaxare. ” 

În toată această vacanţă, Andreaa, fetiţa interpretului a fost cea care s-a bronzat cel mai mult, a înotat cel mai mult şi s-a distrat cel mai mult!

IMG_1621

Interviul integral şi alte detalii din vacanţa interpretului Adrian Ursu aflaţi aici: 

You May Also Like