Pentru prima dată, la Orhei va fi organizat un Târg de Crăciun

În acest an, pentru prima dată, la Orhei va fi organizat un Târg de Crăciun.  Acesta va avea loc în piața Vasile Lupu, în perioada 22 decembrie – 10 ianuarie. 

Axa târgului va fi Pomul de Crăciun, înalt de 24 de metri! În jurul bradului se vor aranja 12 căsuțe tradiționale, în carecomercianții și meșterii artizani vor pune în vânzare suvenire, decorațiuni și daruri de crăciun. În zona gastronomică vor fi expuse bucate și băuturi tradiționale cu gust de sărbătoare. Seară de seară, copiii îl vor putea vizita pe Moș Crăciun în căsuța lui magică, iar până la sosirea Moșului ajutorii lui vor organiza ateliere de creație pentru pici”, anunță primăria din Orhei

Mai mult ca atât, autoritățile anunță că va fi amenajat și un patinoar.

”Terenul de gheață cu o suprafață de 200 m2 va fi lansat chiar în ziua deschiderii Târgului de Crăciun – 22 decembrie, ora 17.00”, spun autoritățile.

Deasemenea, în cadrul Târgului, va fi instalată o scenă, unde vor avea loc concerte.

Primul Târg de Craciun din Orhei este un proiect comun al Primăriei orașului Orhei și al Consiliului raional Orhei. Proiectul este realizat la inițiativa primarului orașului, Ilan Șor cu susținerea Asociației obștești „Pentru Orhei”.

 

 

You May Also Like