Poiana Brasov – destinaţia perfectă pentru vacanţa de iarnă

Romînia este aclamată ca fiind o ţară minunată, plină de locuri care merită vizitate. Dintre acestea, se desprinde detaşat Poiana Braşov. La doar 24 de km de Braşov, este cea mai vizitată destinaţie de turism montan din ţară şi în plus, una dintre cele mai cunoscute destinaţii turistice din Romînia.

10881581_10152982562969726_6341101895510466437_n

Renumită pentru facilităţile de practicare a sporturilor de iarnă, putem spune ca Poiana Braşov este tărîmul de vis pentru acest tip de divertisment. Dacă ar fi sa va întrebăm care sunt ingredientele unei vacanţe de iarnă perfecte, cu siguranţă ca aceastea ar fi distracţie,multă zăpadă, mişcare,adrenalină şi aer curat. Puteţi avea parte de toate acestea şi chiar mai mult într-un singur loc: Poiana Braşov.

646x404

Fie că sunteţi începător sau deja aţi aterizat printre profesionişti, dacă preferaţi schi-ul sau snowboarding-ul, atunci puteţi alege dintre pîrtiile amenajate în mod special.

Puteţi opta pentru Bradu sau Drumul Roţu daca sunteţi începător, Sulinar, Kanzel sau Slalom Poiana dacă nu sunteţi doar un novice, dar încă nu sunteţi în liga mare a schiorilor şi puteţi alege Pîrtia Lupului, Ruia sau Subteleferic dacă aceste 2 sporturi nu mai au secrete pentru dumneavoastră

În cazul în care sunteţi un nostalgic sau dacă sunteţi cu copiii la munte, puteţi să vă daţi pe derdeluş, iar centrele de închiriat săniuţe sunt puzderie în Poiană.

Ober-Gatlinburg-Snow-Tubing_thumb

Dacă preferaţi un sport fără diferenţe mari de nivel, atunci puteţi patina de dimineaţă pînă tîrziu seara în Patinoarul  Poiana Braşov. Dacă sunteţi fanul sporturilor extreme, atunci cu siguranţă trebuie sa zburaţi cu parapanta. Singuri sau în tandem cu un instructor.

10589_27771_8

În Poiana Braşov sunt hoteluri pentru alegeria oricui printre care :

  • Pension Heraldic Club ( *****)
  • House of Dracula Hotel (****)
  • Hotel Alpin (****)
  • Pension Orizont (****)
  • Hotel Ruia (***)

 

You May Also Like