PRINDE PROMOȚIA! Fly One oferă bilete de avion de la 29 euro

Zboruri mai ieftine cu FlyOne. Cu ocazia Zilei Aviației Civile din Moldova, compania aeriană vine cu o mega ofertă, care include preţuri speciale pentru cursele operate. Promoţia este valabilă în intervalul 19 septembrie – 30 octombrie 2016, având preţurile promoţionale incluse pentru perioada 30 octombrie 2016 – 25 martie 2017.

Astfel, biletele de avion pentru cursa Voronej-Chişinău vor costa de la 29 euro, într-o direcţie, iar doritorii de a călători din Moscova/Domodevo spre Chişinău vor plăti de la 35 euro.

Zborul spre Barcelona va costa de la 50 euro, iar călătorii ce vor să viziteze casa Julietei vor plăti, pentru cursa Chişinău-Verona, 35 euro.

Aceeaşi sumă vor scoate din buzunar călătorii la cursele Chişinău-Veneţia şi Chişinău-Parma: 35 euro, într-o direcţie. Biletele pentru cursa Chişinău-Dublin vor costa de la 60 euro, într-o direcţie, doar în perioada inclusă în promoţie.

Biletele pentru cursele promoţionale pot fi comandate atât pe site-ul companiei, www.flyone.aero, cât şi la operatorii autorizaţi.

You May Also Like