Radisson Blu Hotel din Moldova și-a deschis larg usile

Radisson Blu, unul dintre cele mai importante branduri hoteliere din lume, și-a deschis primul hotel din Republica Moldova.

Radisson Blu Leogrand Hotel este cel mai mare hotel de rețea internațională din Moldova cu 143 de camere și apartamente. Apartamentul Prezidențial al hotelului oferă 175 de metri patrati de spațiu spectaculos; o combinație perfecă a detaliilor, a rafinamentului clasic și a tehnologiilor geniale. Fiecare detaliu a fost conceput special cu spații separate pentru dormit, săli de conferință și relaxare, un hol separat și o baie spațioasă dotată cu jacuzzi și completate cu o vedere spectaculoasă al orașului Chișinău.

Radisson Blu Leogrand Hotel Chișinău oferă o varietate de opțiuni și pentru cei care doresc să ia masa, acestea fiind concepute pentru a satisface chiar și cele mai aprigi critici. Așadar, restaurantul „Ambassador” va încânta oaspeții cu cele mai alese bucate ale zilei, cu un bufet de clasă mondială creată de echipa de bucătari internaționali. Micul dejun va oferi produse proaspete și ecologice.

„New York Restaurant & Bar” va propune cele mai bune preparate din bucatăria americană și internațională, în timp ce restaurantul de pe acoperiș oferă o priveliște specială pentru a lua cina. Cele mai delicioase cocktailuri vor putea fi savurate în The Lobby Apty’s Pub.

Deasemenea, hotelul dispune de un centru de fitness și salon de frumusețe. Restaurantul de pe acoperis, centrul SPA si Casinoul va fi deschis incepand cu decembrie 2015.

 

You May Also Like