Republica Moldova participantă la unul dintre cele mai mari târguri de turism din lume

Ofertele turistice ale Moldovei, au fost prezentate la unul dintre cele mai mari târguri de turism din lume. Este vorba despre Expoziţia „Vakantiebeurs” , care a avut loc la Utrecht- Olanda, în perioada 12-17 ianuarie.

În cadrul evenimentului, toate segmentele industriei turistice au fost prezentate de peste 1200 de expozanţi.

Stand-ul turistic al Republicii Moldova, a fost reprezentat de către două companii turistice „Tatra Bis” şi „Amadeus-Travel” şi două vinării „Castel Mimi” şi „Cricova”. Reprezentanții companiilor autohtone şi-au exprimat încrederea că în rezultatul acțiunilor de promovare la nivel internațional va spori gradul de cunoaștere a tendințelor din sfera turistică a Moldovei, astfel contribuind la creșterea numărului turiștilor, inclusiv olandezi, doritori să viziteze țara noastră.

Pe lingă promovarea produselor turistice, expoziția a reprezentat şi o platformă pentru stabilirea unor noi parteneriate cu operatori turistici, dar şi pentru a reînnoi relațiile deja existente cu partenerii tradiționali.

Evenimentul este ajuns la cea de-a 46-a ediție, fiind considerat unul din cele mai vizitate şi populare evenimente din Olanda.

Scopul evenimentului Vakantiebeurs, este de a oferi, fanilor olandezi ai turismului, informații actualizate cu privire la noile destinații și atracții demne de a fi luate în considerare la momentul planificării vacanțelor.

Participarea companiilor din Moldova la „Vakantiebeurs” a fost posibilă datorită suportului oferit de Proiectul de Competitivitate finanțat de Agenția Statelor Unite ale Americii pentru Dezvoltare Internațională (USAID din Moldova) şi al Ambasadei Republicii Moldova în Regatul Țărilor de Jos.

You May Also Like