Show aviatic la Aeroportul Internațional Chișinău

Un show aviatic grandios a avut loc la Aeroportul Internațional Chișinău. Grandiosul spectacol s-a desfăşurat cu prilejul aniversării a 72 de ani de la înfiinţarea Aviaţiei Civile din Moldova. Astfel, zeci de aviatori profesioniști din Moldova, România și țările baltice, au efectuat cele mai complicate acrobații.

Pe parcursul a nouă ore, spectacolul a adunat mii de vizitatori. Oaspeţii evenimentului au urmărit cu sufletul la gură zborurile demonstrative. Cei mai impresionaţi fiind copii. Chișinăuienii dar și oaspeții sosiți în capitală, au avut posibilitatea să vadă diferite tipuri de aeronave și de tehnică specializată. Mai mult, aceștia au asistat la salturi cu parașuta, dar și zboruri cu baloane cu aer cald.

La show-ul aviatic au participat aviatori profesioniști din Republica Moldova și România, dar și echipa din țările baltice ”Baltic Bees”, care au demonstrat arta de a manevra avioanele, executând cele mai complicate acrobații.

Organizatorii au ținut cont și de cei mai mici oaspeți ai evenimentului. Pentru copii a fost amenajat un spațiu distractiv unde au fost organizate concursuri și jocuri interesante.

Potrivit organizatorilor, show-ul din acest an a fost mult mai spectaculos decât în ceilalţi ani, chiar dacă a fost alocat un buget mai mic decât la celelalte ediţii.

Astfel de show-uri sunt organizate în fiecare an, cu ocazia Zilei Aviaţiei Civile. Aeroportul Internațional Chișinău devenind deja locul în care, tradițional, se adună iubitorii de aviație.

You May Also Like