Super promoție de la Air France și KLM. Prețuri reduse la bilete de avion cu peste 40%

Companiile aeriene Air France și KLM lansează cea mai importantă campanie promoțională din an, reducând prețul biletelor de avion chiar și cu peste 40%. Astfel, pasagerii Air France și KLM pot beneficia de prețuri reduse la destinații exotice precum Zanzibar, Bangkok, Mexico City, Punta Cana, Havana, Rio de Janeiro, etc.

Asia

De asemenea, Asia este o destinatie excelentă, iar prețurile din această ofertă merită atenția. Un bilet dus-întors la Delhi începe de la 409 euro, Beijing de la 409 euro, Mumbai de la 409 euro (doar la KLM) și Bangkok de la 539 euro. Turiștii își pot achiziționa, de asemenea, bilete la prețuri reduse pentru metropole ca Hong Kong de la 449 euro, Singapore de la 489 euro sau Shanghai de la 509 euro.

America de Nord și Africa

Pe continetul nord-american prețurile încep de la 510 euro un bilet dus-întors la New York, 522 euro un bilet dus-întors spre Miami și 607 euro pentru un bilet dus-întors la Toronto.

Pentru călătorii care doresc să trăiască experiența unui safari în Africa, Air France KLM a pus în vânzare bilete dus-întors începând de la 559 euro spre Johannesburg și 619 euro spre Nairobi.

Turiștii vor putea să își rezerve destinația dorită până pe 26 Ianuarie 2016, iar călatoria va trebui efectuată până pe 30 iunie sau din 16 august până pe 10 decembrie 2017.

Tarife reduse pentru călătoriile în Europa

Călătorii beneficiază de scăderea tarifului pentru zborurile București – Amsterdam, iar un bilet KLM dus-întors începe de la 129 euro. Spre Paris, prețul biletelor de avion începe de la 159 euro, bilet dus-întors cu Air France. De asemenea, KLM oferă reduceri și spre alte orașe europene: Copenhaga de la 149 euro, Manchester de la 163 euro, Aberdeen și Helsinki de la 179 euro.

Tarifele expuse sunt pentru zboruri dus-întors, cu toate taxele incluse. Perioada de călătorie pentru Europa este până pe 30 iunie 2017.

Prețurile promoționale sunt disponibile atât la achizițiile făcute pe platformele online www.airfrance.ro și www.klm.ro, cât și la agențiile de turism.

Sursa text: razvanpascu.ro

Sursa foto: grouptravel.ro

You May Also Like