Surpriza delicioasă cu care un hotel de lux îşi aşteaptă clienţii

O cină de Crăciun, într-o căsuță din turtă dulce este oferta cu care un hotel de lux își așteaptă clienții. Astfel, pentru amatorii de dulciuri,  un hotel din Arizona a construit o casă din turtă dulce în mărime naturală, unde clienţii pot sta la masă într-o ambianță de poveste .

Angajaţii hotelului Ritz-Carlton Dove Mountain din Tucson, Arizona, au construit o căsuţă de turtă dulce în holul hotelului, lângă un şemineu. Aceasta are 6 metri înălţime, în care pot sta şase persoane.

Casa de turtă dulce este frumos decorată, iar oaspeţii pot sta la masă, consumând orice doresc din interiorul căsuţei. Construcţia este făcută din sute de cărămizi de turtă dulce, care alcătuiesc pereţii exteriori, scrie Daily Mail.

Pereţii exteriori, din turtă dulce, sunt întăriţi cu un suport din lemn, iar marginile ferestrelor sunt decorate cu acadele. Construcţia a început în luna octombrie, iar pentru finalizare au fost necesare 388 kg de zahăr, 181 kg de miere, 158 kg de făină, 250 de ouă şi 45 kg de pudră de ghimbir.

Pentru a beneficia de o astfel de cină, clienții interesaţi trebuie să rezerve din timp căsuţa, pentru 150 de dolari, dar meniul pe care îl vor consuma la masă trebuie achitat separat. Un meniu complet include cu 3-4 feluri de mâncare, care vor fi preparate la restaurantul hotelului.

Pentru că această căsuţă pare irezistibilă, mulţi musafiri nu s-au putut abţine şi au luat câteva acadale sau alte dulciuri care decorează pereţii.

You May Also Like