Top 3 OAMENI AI TURISMULUI din Republica Moldova

Au mai rămas 11 zile pînă cînd vor fi desemnați cei mai de succes oameni din domeniul turismului, cei mai iscusiți manageri de vânzări, cele mai sigure companii de turism, cei mai obiectivi reprezentanți ai domeniului și cei mai ingenioși și creativi oameni. 

Este vorba despre Gala Turismului Republicii Moldova 2016, care își propune să spargă stereotipul despre Republica Moldova ca fiind un stat unde turismul nu este la el acasă. Evenimentul, se află la prima ediție și are ca scop promovarea turismului autohton la nivel național, prin stimularea participării cetățenilor Republicii Moldova la viața de zi cu zi a industriei turismului.

Pentru a pune în evidență cei mai buni promotori ai turismului moldovenesc, Federaţia de Promovare a Turismului din Moldova a organizat un concurs, prin care se vor desemna cei mai buni din cei mai buni. Este vorba despre 16 topuri și 4 concursuri, cîștigătorii cărora vor fi desemnaţi în baza voturilor (în proporție de 50%), și de către consiliul de experți (50%).

TravelNews îți propune să-i descoperi pe favoriții secțiunii „Oameni ai tursmului”. Vezi ce părere au participanții, despre acest eveniment, care este secretul pentru care au ocupat pozițiile de top, dar și cum este văzut turismul intern, din perspectiva celor mai buni reprezentanți ai acestui domeniu.

1.Elena Rudenco (Manager Rudmin Tur)

12187684_946898805369617_1857298557486072546_n

2.Marius Brasoveanu (Director Prim Travel Agency)

10421407_1387240391603264_7556664038868337814_n

3.Ion Curmei (Director General Panda Tur )

10981510_10203829098103725_7868298023774373702_n

Momentat sunteți favoriți la secținea „Oameni ai turismului”. Grație căror fapte în turism, credeți că sunteți votat/ă?

1.Elena Rudenco: În primul rînd, eu sunt manager la agenția Rudmin Tur din orașul Cahul. Firma noastră, este de 6 ani pe piața turistică, și suntem foarte bucuroși că avem parte de susținere din partea clienților noștri, dar și a întregului oraș.

2.Marius Brasoveanu: Suntem apreciați, în primul rând de către turiștii care au călătorit cu noi, de prietenii și rudele care ne susțin și au încredere în noi, dar și de potențiali clienți care vor beneficia de serviciile noastre.
De ce noi? Pentru că oferim servicii de calitate, deservirea turiștilor la nivel înalt este o prioritate, iar turiștii care au calătorit cu noi au fost mereu satisfăcuți, multumiți și au revenit din nou. În acest top, persoanele votează cu plăcere și respect față de mine personal, cît și față de agenția pe care o conduc.

3.Ion Curmei: Din păcate nu prea am avut timp să urmăresc clasamentul. Dar oricum ma bucur pentru apreciere. Nu știu după care calități se votează candidații, cred că asta o știu cel ma bine cei care au votat.

Cum credeți că poate schimba un eveniment ca Gala Turismului, percepția turismului în țara noastră?

1.Elena Rudenco: Eu cred că datorită acestui concurs, oamenii vor cunoaște mai bine agențiile de turism și managerii lor, care sunt profesioniști în ceea ce fac.

2.Marius Brasoveanu: Orice eveniment aduce cu sine careva rezultate. Prin acest eveniment oamenii vor percepe turismul, în primul rînd ca un domeniu care se dezvoltă continuu, oamenii vor fi la curent cu ofertele agențiilor și turoperatorilor care sunt la moment, vor cunoaște însăși directorii, managerii care sunt predispuși să contribuie la promovarea turismului, dar și să ofere servicii de calitate continuu. Dar cel mai important, e un domeniu care trebuie dezvoltat continuu prin evenimente de așa gen.

 3.Ion Curmei: Per general este un lucru bun și plăcut pentru angajații din turism, deoarece este o posibilitate de a ocupa timpul angajaților cu ceva interesant în perioada de criză. Mă bucur că agenții de turism sunt activi și participă intesiv la concurs. Sper să câștige cel mai bun angajat din sector. Ar fi bine să nu se ia în considerație sms votingul, pentru a oferi șanse reale și la cei care nu prea dispun de finanțe. La schimbări nu ne așteptăm, pentru ca ele încep mai întâi de la agenții și turoperatori, dacă vorbim de politica financiară, și de la autorități, dacă discutăm despre infrastructură și promovare.

Care ar fi cele 3 cuvinte care ar defini turismul din Republica Moldova?

1.Elena Rudenco: Ceea ce nu ai vazut niciodată, o să gasești acolo unde nu ai fost niciodată. Aceasta este motto-ul după care eu lucrez. Turismul pentru mine, nu este doar cunoașterea lumii întregi, dar si cunoașterea de sine. În 3 cuvinte nu poți defini turismul.

2.Marius Brasoveanu: Destinații turistice atractive.

3.Ion Curmei: Slab dezvoltat, scump și de viitor.

Amintim, Gala Turismului Republicii Moldova se va desfășura pe 4 martie, în cadrul Teatrului Eugene Ionesco. Votează-ți și tu favoritul pînă pe 1 martie 2016. Pentru a vota, accesați aici.

 

 

 

 

 

 

 

You May Also Like