TOP 5 destinaţii pentru Crăciun

Colinde, beteală, cozonac, fulgi, felicitări, artificii, luminițe, magie, iar lista cu micile minunații care fac Crăciunul cea mai feerică sărbătoare poate continua la nesfîrșit. Nu contează atît de mult unde îți petreci Crăciunul, atîta timp cît ai alături persoanele dragi suflețelului tău. Crăciunul echivalează cu iubire, multă iubire, iar destinația definește călătoria. Travelnews.md îți propune cîteva destinații pentru vacanța ta de iarnă.

viena 2VIENA este o destinație pentru care optează un număr mare de turiști pe timpul sărbătorilor de iarnă. Pentru austrieci, Crăciunul este cea mai importantă sărbatoare. De regulă, capitala Austriei se bucură de cele mai deosebite și deocheate straie de sărbătoare. Doar în Viena poți vizita unul dintre cele mai mari tîrguri de Crăciun din Europa. Plimbările nocturne pe străduțele cochete ale orașului vor fi înfrumusețate de jocul spectaculos al luminițelor și îmbinate cu mirosul vinului fiert și al cozonacului proaspăt copt.
Brașov- orașul superb în orice anotimp. brasovEste o destinație perfectă pentru o gașcă de prieteni, ori pentru un Crăciun petrecut în familie. Datorită numărului impunător de obiective turistice, a pistelor pentru iubitorii de sky, Brașovul nu găzduiește la sigur plictiseala, iar timpul petrecut în acest oraș va fi un aliaj de momente desprinse parcă dintr-un basm.
Laponia Finlandafinlanda
Ce ziceți de țara lui Moș Crăciun? Parcul Arctic din această țară îți permite să aluneci pe cel mai lung lunecuș din Rovaniemi, poți servi o bautură „caldă” in igluul de gheață, sau poți să te bucuri de o coborîre pe caruselul săniilor. Cu siguranță, cea mai important atracție turistică a Laponiei este Satul lui Moș Crăciun. Este probabil cel mai feeric loc din Europa, în care sa-ți petreci tradiționalele sărbători de Crăciun, chiar împreună cu Moșul! Permite-ți să te simți iar copil măcar în noaptea de Crăciun!

Cehia, Pragapraga
Piețele de Crăciun pe care le găzduiește Praga în perioada sărbătorilor de iarnă sunt ingredientele de bază pentru crearea atmosferei magice a sărbătorilor de iarnă. Principalele piețe de Crăciun sunt organizate in Piața Primăriei și în Piața Wenceslas ,acestea oferă ocazia turiștilor de a cumpăra mici semne de atenție care știu să genereze doze de fericire pentru persoanele dragi. Bisericile sunt transformate in săli pentru concerte de colinde, de orgă sau simfonice, iată de ce în această perioadă orașul atinge coardele sufletului prin intermediul celor mai sfinte vibrații muzicale. Cei mici vor fi incîntați să se înfrupte din gustoasele truhlik (produse de patiserie), iar doamnele și domnii se vor delecta cu un pahar de vdubaiin fiert sau lichior cald de miere.
Dubai
Dacă însă vă doriți să porniți în căutarea soarelui pierdut, atunci plajele din Dubai, sunt gata să vă ofere cîteva zile de relaxare și de revedere cu vara. Hotelurile pregătesc în fiecare an, programe caracteristice sărbătorilor de iarnă și oferă turiștilor cel mai luxos și deosebit Crăciun.
Vă dorim să faceți alegerea potrivită pentru a simți magia Crăciunului în cel mai plăcut mod, și să ne bucurăm de cît mai multă zăpadă, pentru că anume ea are puterea de așterne liniște, puritate, împăcare și mister.

Toate ofertele pot fi găsite la:

– munte.md
ph.md
– moldovatur.md
–  solei.md
– paralela45.md

You May Also Like