Vernisajul vinului în acest an va fi unul „magic”

Vernisajul vinului în acest an va fi unul „magic”. Cel puțin asta anunță organizatorii evenimentului, aflat la cea de-a XI-a ediție, de această dată cu denumirea -„Vernisajul magic”, ce va avea loc în data de 15 decembrie, la Palatul Republicii.

La această ediție, manifestația va capăta magie datorită tematicii de poveste inspirată din „Spărgătorul de nuci”, creată prin decorațiuni teatrale, sculpturi vii, mimi și jonglori.

În atmosfera respectivă,  vor putea fi degustate 200 de vinuri, expuse de 35 companii vinicole producătoare de vinuri de calitate premium reunite sub brandul de țară – Vinul Moldovei.

De menționat, că pe vizitatori îi va așteapta în dar un pahar cu logo-ul „Wine of Moldova” și o broșură de degustare cu vinurile vernisate. La fel, participanții vor avea ocazia să procure direct de la producători, vinuri la prețuri speciale.

Pentru accesul la eveniment doritorii vor fi nevoiți să procure în prealabil bilete  în valoare de 250 de lei.

Autorii vernisajului vor mai oferi oaspeților posibilitatea  de a vota pentru vinurile preferate dintre cele propuse spre degustare, iar băuturile cele mai apreciate vor fi premiate cu trofeele: „Vernisajul în Roșu” și „Vernisajul Efervescent”, precum și cu cel mai râvnit premiu -„Cavalerul Vernisajului Vinului” .

De precizat, că Vernisajul Magic este organizat de Oficiului Național al Viei și Vinului și Asociația Producătorilor și Exportatorilor de Vinuri, cu susținerea partenerului strategic, Proiectul de Competitivitate al USAID Moldova.

Sursa foto: facebook.com

You May Also Like