(Video) A avut parte de surpriza vieții lui, pe un aeroport din Polonia

Un bărbat aflat pe aeroportul Frederic Chopin din Varşovia, a avut parte de surpriza vieții lui. Fiind pasagerul cu numărul 500.000, principala companie aeriană din Polonia- „LOT Polish Airlines” , a organizat un flashmob dedicat acestuia.

Bărbatul a rămas surprins, cînd la un moment dat, tînăra de la ghișeul de check-in a început să vredoneze melodia „ I Have a Dream” după difuzoarele instalate în holul aeroportului. La scurt timp, după ce ritmul muzicii se schimbă după melodia „ Mamma Mia” , tînăra coboară de pe marginea ghișeului și începe a dansa.

Astfel, rînd pe rînd, persoanele din aeroport au început să danseze la unison. Atmosfera destinsă, bună dispoziţie şi veselia au inundat zona ghişeelor, iar cei prezenţi au căutat să imortalizeze în imagini acest moment nepreţuit.

Artiştii „Teatrului Muzical Roma”, deghizaţi în pasageri, piloţi şi stewardese, l-au adus pe fericitul sărbătorit în mijlocul lor pentru a dansa alături de ei pe ritmurile melodiei. Coregrafia dansului de ocazie împleteşte armonios paşi de dans bine definiţi cu piruete şi bătăi din palme.

La final, din spatele unei cortine, o prezentatoarea dezvăluie motivul acestei desfăşurări de forţe, anunţând la microfon că momentul special a fost organizat pentru pasagerului cu numărul 500.000 al companiei aeriene LOT Dreamliner Airlines şi după cum vedem, a fost o surpriză reuşită pe care sărbătoritul a trăit-o cu vădită plăcere şi emoţie.

You May Also Like