(Video) O fată din Marea Britanie a inventat rochia ideală pentru călătorie. Se transformă în 52 de moduri

Cu adevărat se spune că în călătorii ni se deschid orizonturi necunoscute până atunci. Britanica Leila Rose, în timpul unei escapade în jurul lumii, a conceput o idee de afacere: fabricarea unui model de rochie-transformer ideal pentru călătorii!
Faceți cunoștință cu ținuta versatilă „Kameleon”, inventată pentru a face mai ușoară viața femeilor în călătorii.
„Este rochia special proiectată pentru vacanțe. În timpul călătoriei mele în jurul lumii, mi-am împărtășit frustrarea, ca oricare altă femeie, că vreau să arăt elegant, dar să am în posesie articole de îmbrăcăminte funcționale. În aceeași vacanță am proiectat rochia Kameleon.
E o haină patentată, fabricată dintr-o țesătură confortabilă, care se usucă rapid și poate înlocui rochia, fusta și pantalonii”, spune autoarea, despre ținuta care poate fi purtată în 52 de moduri.
Ținutele sunt fabricate în Madagascar, în condiții etice, mai spune Leila, adăugând: „Dorim să avem un impact pozitiv asupra mediului și al oamenilor. Dorim să creăm revoluție în industria confecțiilor.”
Leila este acum fondatoarea brandului vestimentar Kameleon Rose, după ce în 2011 a renunțat la cariera în medicină pentru a se dedica exclusiv călătoriilor. Tânăra s-a mutat în Madagascar și își conduce afacerea acolo.
Sursa text, foto și video: ea.md

You May Also Like