(VIDEO) Parada patrupezilor costumați de Halloween, organizată în Filipine

Magia sărbătorii de Halloween, pune stăpânire nu doar în rindul oamenilor, ci și a patrupezilor. Astfel, în Filipine a fost organizată o paradă a patrupezilor deghizați în diferite personaje, ce au pus în valoare imaginația cît mai neobișnuită a stăpânilor. Prințese, pirați, personaje din desene animate au fost doar câteva dintre costumele care au impresionat curioșii. 

Prin această paradă, filipinezii au avut ca scop promovarea drepturilor animalelor. Locuitorii fiind de părerea că și animalele au dreptul să se bucure de Halloween, le-au oferit un bal mascat dedicat exclusiv lor.

De asemena , organizatorii carnavalului spun că evenimentul este un prilej de socializare între stăpânii de animale, dar și o ocazie de a atrage atenția lumii întregi că patrupedele trebuie prețuite și protejate.

La eveniment au participat peste o sută de animale, iar stăpânii, care au creat cele mai ingenioase costume, au fost premiați.Petrecerea este organizată în fiecare an la Manila, iar de fiecare data sunt înscriși tot mai mulți participanți. Astfel de evenimente pentru animale au mai fost organizate și în Franța, Germania și Statele Unite.

You May Also Like