(video) Pasagerul cu numărul 500.000, al unei companii aeriene, premiat pe Aeroportul Internațional Chișinău

Pasagerul cu numărul 500.000 al unei companii aeriene, care operează zboruri din capitală spre alte orașe ale lumii, a fost premiat la sosire pe Aeroportul Internațional Chișinău.

Câștigătoarea este o pasageră de pe cursa Chișinău-Roma. Aceasta spune că a fost surprinsă să afle e surpriză o așteaptă.

„Foarte plăcut. Nu m-am așteptat deloc. Am fost foarte plăcut surprinsă. Mi-au spus că pot să aleg și altă destinație decât Roma. Poate Spania. Sunt Chișinău și am fost la Roma într-un city break„, a declarat câștigătoarea Elena Cabac.

Acum Elena Cabac poate beneficia de un bilet gratuit tur-retur în orice direcție operată de compania aeriană.

Se pare că reprezentanții Aeroportului s-au inspirat de la georgieni. Pe 12 martie, pasagerul cu numărul 6 milioane, care a aterizat în Georgia, a fost întâmpinat în mod spectaculos.

Oaspetele a fost dus la muntele Mtatsminda situat în centrul orașului, iar în cel mai popular restaurant din oraș a fost întâlnit de către prim-ministrul Georgiei, Giorgi Kvirikashvili. „Bună, Jesper! Deoarece tu eşti oaspetele cu numărul 6 milioane din acest an, în numele ţării şi al poporului, am onoarea să îți fiu gazdă. Te vei bucura de fiecare loc din Georgia şi vei reveni, vei îndrăgi această ţară!”, a spus premierul georgian.

Este vorba despre un turist olandez, care a primit mai întâi o sticlă cu vin, iar apoi fost escortat pe străzile din Tbilisi de echipaje de poliție, iar șoferul care l-a întâmpinat la aeroport i-a înmânat o scrisoare, în care scria: „Dragă Jesper! Tu ești un invitat special pentru noi. Pregatește-te pentru o surpriză. Georgia”.

Sursa text și video: unimedia.info

Sursa foto: airport.md

You May Also Like