( Video) Zici că e „Miami Beach”! Stațiunea Mamaia din România, promovată printr-un clip ce te duce cu gândul la cele mai exotice și distractive plaje din lume

Noul clip de promovare a stațiunii Mamaia, România a fost lansat zilele acestea în cadrul Târgului de Turism al României. Asociația Litoral – Delta Dunării, realizatorii filmulețului, l-au prezentat alături de Ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre, la deschiderea standului expozițional.

Prin urmare, videoclipul va fi prezentat la toate târgurile de turism internaționale cu scopul de a aduce mult mai mulți turiști pe litoralul românesc.

Potrivit observator.tv, filmarea videoclipului a durat trei luni și a costat nu mai puţin de 10.000 de euro. Acesta a fost realizat de Adrian Băcneanu și Cătălin Dârdea.

De adăugat că, acest clip de promovare a făcut  furori pe internet încă de la publicarea teaser-ului, în decembrie 2016, cele mai multe păreri subliniind că e ceva cu totul diferit de ce s-a făcut până acum, dar și cam diferit de realitate.

Iată câteva păreri ale internauților despre clipul integral:

„Ce șmecher este produs, felicitări! Nu miroase deloc a mici, nu se vede niciun lăutar sau țigan, nu se aud deloc manele… se văd multe ore de muncă aici!”

„Dacă realizatorii acestui clip ar fi plătiți să facă un clip de promovare a României…cred că ar fi ceva deosebit, mai bun decât tot ce s-a făcut până acum! Super clip!”

„Asta mă întrebam și eu … unde e adevărata imagine a litoralului românesc? Atât cele bune cât și cele rele. Păcat că Mamaia a devenit doar un loc de ‘aroganțe’, localuri de fițe, sâni falși și mușchi supradimensionați. E lucrat frumos clip-ul, profesional, însă imaginea ce o prezintă nu mi se pare ca o atracție turistică, ci mai degrabă ”uite aici te poți etala””

Așadar, plajă, distracții, cluburi, aeroport, hoteluri, turiști și, pur și simplu, o atmosferă de milioane, încărcate în aproape 8 minute de video profesionist.

Pentru comparație, puteți viziona precedentul videoclip de promovare a stațiunii Mamaia, lansat în 2011.

Sursa foto: deltalitoraltravel.ro

You May Also Like