Vrei să faci gratis o facultate de turism? Participă la concursul de eseuri cu tema „Moldova atracție turistică europeană” și devino câștigător

O universitate privată de la noi a lansat concursul de eseuri „Moldova atracție turistică europeană” destinat elevilor claselor 11-12 și oferă câștigătorului oportunitatea de a studia gratis la specialitatea „Turism”, dar și de a participa la stagii internaționale în Grecia, Italia și Spania.

Tematica concursului a fost încadrată în specificul acestui an declarat „Anul European pentru Dezvoltare 2017” și are drept scop să îndemne tinerii să reflecteze privind oportunitățile de dezvoltare a Republicii Moldova ca atracție turistică europeană, privind valorificarea patrimoniului țării și promovarea acestuia pe plan internațional, scoaterea în evidență a realizărilor, dar și a problemelor și impedimentelor pentru dezvoltarea turismului în Moldova și propunerea soluțiilor la nivel local și național.

Potrivit organizatorilor, concursul este individual. Eseul va fi scris in  limbile română, rusă, engleză sau franceză. Textul eseului va avea un volum de 3 – 4 pagini de tipar sau 6 – 8 pagini scrise de mână. Eseul poate fi complementat cu poze, imagini, video – realizate de către autorul eseului.

Eseurile vor fi expediate organizatorului până la data de 24 aprilie, iar conferința finală se va desfășura de Zilele Europei în luna mai 2017.

Mai multe detalii despre concurs, regulament, dar și despre formularul de înscriere puteți afla aici.

Sursa foto: agora.md

You May Also Like