WestJet Frozen – avion pentru vacanţele celor mici


Un avion cu tematica filmului Frozen a fost creat de cei de la WestJet în colaborare cu Disney. Avionul colorat cu personajele și elementele celebrului film animat cu siguranță va deveni dorința fiecărui copil. 

Un Boeing 737-800 vechi de 6 ani a îmbrăcat o haină nouă cu tema Frozen. Timp de 21 zile, avionul Boeing 737-800 a fost închis într-un hangar din Fort Worth, Texas. Artiştii au lucrat în ture de 12 ore. Avionul a fost prezentat publicului pe Aeroportul Pearson din Toronto în 18 octombrie 2015.

La realizarea avionului s-au folosit 642,5 litri de vopsea cu sclipici… de două ori mai mult decât este necesar în mod obişnuit pentru vopsirea unui avion. Au fost folosite 23 culori, iar sclipiciul a fost adăugat în aşa fel încât să lase senzaţia de zbor, atunci când avionul este în mişcare.

 

Noul design al avionului le include pe Elsa şi pe Anna pe coada avionului, de unde este împrăştiată zăpada magică spre partea din faţă a avionului, unde îl putem vedea pe simpaticul Olaf relaxându-se pe o plajă. Tematica de la rece la cald, dinspre spatele spre faţa avionului, a fost respectată şi la interior, pe husele scaunelor, pe compartimentele pentru bagaje şi nu numai.

Cei care doresc să vadă avionul sau să călătorească în el trebuie să ştie că WestJet operează curse aeriene cu avionul Frozen pe toate rutele sale. Prima dintre ele a avut loc pe ruta Toronto-Orlando, luni dimineaţă.  WestJet este la cel de-al doilea avion realizat în colaborare cu Disney, primul fiind numit Magic şi avându-l ca personaj principal pe magicianul Mickey din Fantasia.

You May Also Like